pirmdiena, 2008. gada 14. janvāris

Kādu nieku sīkāk par to ...

Tātad. Aizpagājušo piektdien tika sarunāts busiņš, tīri paliels, ar izņemamiem beņķiem, un līdz ar to trijās reizēs praktiski visi mūsu krāsu pasaules lielākie priekšmeti tika aizvizināti uz jauno dislokācijas vietu. Plus vēl ar savu honģecu kādos desmit piegājienos visus sīkos sūdiņus un kastītes pārvietojām uz eleganto, jauno darba dienas mit(r)ekli. (: Vakarpusē nolēmu paņemt akadēmiskās brīvdienas koncepcijai - ierobežots alkohola patēriņš, ibo ķērāmies pie visas lielās mantības izkrāmēšanas un sabakstīšanas pa stūriem un dažnedažādām atverēm. Tai skaitā pāris stikla desas ar suliņu ievadījām atverē, ar kuru visi uzņem ikdienas pārtikas devas. Un tā līdz pat pirmajiem gaiļiem, kad taks00metrs laipni izvizināja mūs pa guļvietām.
Sestdien ar sīci drusku uz piektā gada kalna paļurinājāmies, bet tā kā bija tīri pavēss un pūta negants vējš, nolēmām ātri vien beigt ziemas priekus. Svētdien ar sievu visu dienu praktiski pa gultu vērojot jauku, romantisku seriālu "Личная жизнь доктора Селивановой" - kopā kādas 8 sērijas.
Pēcāk, gandrīz visu nedēļu, turpinājām staigāt uz Nelss'u, daždien pa trīs reizēm, lai sarūpētu nieciņus, ietaises un uzpariktes, kuras ieņemtu tīri praktisku lomu mūsu darba dunā un tās ikdienā. Telpa jau pamazām sāk izskatīties pēc darbnīcas un ir gatava veikt tai paredzētās funkcijas. Piektdien jau tika veikti tīri pieklājīgā skaitā drukas darbi un pagatavota gatavā produkcija. Vot gaidu pašlaik klientu. Braukšot pirkt to visu. (:
Tīklu mums dod Pronets - tīri tā neko - sūkājamais nāk lejā ar ~2-3 Mb/s ātrumu. Tāds stabils izskatās. Drusku labāk nekā Balticom.
Ak jā, esam PolyPrint sastāvā.
Eku iemetīšu pāris biudes no mūsu krāsu pasaules izskata, vecā un jaunā.
Iepriekšējā telpa - nokalpoja gadus astoņus.









Pašreizējā.




















Iedomājos smalko ofisa cilvēciņu klusībā izdvesto "ak tu mī un žē, kāds bardaks ..." Bet kādam taču tas jādara. Tāda darba specifika. :)) No offence ...

Nobeigumā Renāra bērnudārza dzejolītis, kuru, cerams, pareizi atceros :

Sīki putni čivināja,
Pavasari gaidīdami,
Visi spārnus sakļāvuši,
Nevar viņu sagaidīt.
Čuss!

2 komentāri:

Anonīms teica...

A kur pudeļu stūri liki? :)

SVILPE teica...

A vot jau augustā nodevām. :)
2297 pudelītes par 91 Ls.
:P

 
tracker