ceturtdiena, 2008. gada 14. februāris

LAMA party 2008

Tātad. Ikgadējais, patīkamais, aizraujošais, atraktīvais pasākums ar nelielu puspāļa piedevu trīs dienu garumā tomēr būs. Tikai citā vietā un laikā, nevis kā bija plānots. Daudz neko rakstīšu nē, tik daži citāti. :P

Tā kā plāni ar viesu namu pajuka, mēs atradām optimālu risinājumu mūsu trīs dienu izklaides iespējām. Tāpat arī ir noteikti laiki, kad pasākums notiks. Tātad:
Vieta: Ikšķiles Kultūras Nams
Laiks: 14. 15. un 16. marts (ātrāk nē, jo tad brīvdienas iekrīt vīmendiena un līdz ar to, rastos daudzas problēmas)

Ko mēs gribam no jums
Atšķirībā no atpūtas vietas lokācijas, kur mēs diemžēl nebūsim, šajā iestādē īres maksa ir gauži niecīga - no katra dalībnieka iekasēsim ne vairāk kā piecus latus (vismaz tā pagaidām izskatās). Par krēsliem un galdiem arī nevajadzētu uztraukties, jo kā slepeni nacistu un antisemītu avoti ziņo, Ikšķilē ir tādi pieejami pat uz vietas.

Tā kā tas būs Kultūras Nams, tad arī jārēķinās ar kaut kādas kārtības ievērošanu (nelauzt KN inventāru, nečurāt un nekakāt uz grīdas vai garām podam utt.). Kas attiecas uz alkoholiskajām mantiņām, par tām mēs vēl visu noskaidrosim, bet domāju, ka problēmām ar to nevajadzētu būt, ja vien negrasāmies tur pavadīt trīs dienas pilnīgā pārpālī zem galda (pievemta).

Pieteikšanās
Šeit (vai jebkādā citādākā veidā pie manis) pieteikties var visi, kas ir gatavi maksāt (priekšapmaksā) un ir gatavi piedalīties, līdzi ņemot savus datorus, protams. Mēs izskatīsim visas kandidatūras un pēc kāda laiciņa (vismaz desmit dienas pirms pasākuma) publicēsim arī sarakstu ar apstiprinātajiem dalībniekiem, un privāti (SH lapā vai caur mani personiski) nosūtīsim precīzus laikus, kur un cikos satiksimies pirms pasākuma. Kandidatūras izskatītāji paliek slepenībā.

Spēles
Pagaidām notiek aktīva spēļu izvēle, kas iekļaus sākot no FPS līdz RTS. Saraksts ar izvēlētajām spēlēm tiks publicēts vēlāk. Par spēļu sarakstu parūpēsies SH pārstāvji un Andza.

Pārējie noteikumi paliek spēkā no iepriekšejā temata.
Iepriekšējais variants, kurš izčibēja:
Kaa jau vienā no iepriekšējiem topikiem minēts runa ies par LAN-PARTY kuru bijaam plaanojushi uz shii gada februaari (xx.02.2008). Taatad runa ies tieshi par sho pasaakumu.
Saakuma doma ir sekojosha. Zinot to ka pasaakumaa veelas piedaliities daudz cilveeku, tad vietu izveeleejos tieshi prieksh liela daudzuma cilveeku. Vietas ir saakot no 20 cilveeki un liidz kaadi 40 cilveeki. Protams ka var arii vairaak, bet tad buus vajadziigs security un divi autobusi :D
Vieta ir izveeleeta no manas puses, uzreiz briidinu - ja kaadam nepatiik: taa arii pasakat, un pie reizes varat piedaavaat savus variantus, ieteicams ar bildeem vai aprakstu un cenaam. Runaajot par laiku - tas ir kopiigiem speekiem jaavienojas lai laiciigi vareetu rezerveet vietas.
Runaajot pa cenaam: Jautaajums tiek risinaats, bet aptuvenaa summa par vietu ir 300 ls par trijaam dienaam.

Kopsavilkums:

Atsauce:
Vieta:
"Lobes Krogs", Lēdmanes pagasts, Ogres rajons, LV-5011 :: BILDES ::
Laiks:
VIENOJAMIES (tas buus no piektdienas liidz sveetdienai)
Kas pieejams:
Pieejama banketa zaale, pirts, guljamvietas un eedinaashana. Tas viss ir atkariigs tikai no jums pashiem - cik juus esat gatavi teereet shim pasaakumam.
Kas nepiecieshams liidzi:
Liidzi jaanjem sava datortehnika (dators, monitors, pele, klaviere, austinjas + paareejais bullshits ko lietosiet pasaakuma laikaa), savs guljammais, segas spilveni (ja guleesiet turpat zaalee).


Atliek izrunaat shaadas teemas:
1. Transports
2. Paartika jeb kaa kursh un ar ko barosies...
3. Viesu saraksts.

Pie viesu saraksta uzreiz smaga rakstura piebilde:
VIP personas:
ut3, zivs, Gestapo, P3rkons, PaTri0ts, SVILPE, Loland, UNO, Trakaa-Vobla.
Gaidiitie viesi:
Visi cs.soulhunt.lv administratori
Paareejiem:
Pieteikties tepat forumaa vai arii privaati personiigi man: Juzeppe
Viesu uzaicinaashanu izlemj TIKAI VIP PERSONAS (uzskatiet to par REC grupu)

PS. VIP personas var njemt liidzisavas otraas pusiites, beernus, vecaakus, vecmammas, vecteevus utt..

Pagaidaam viss, bet tiks papildinaats laika gaitaa...
Rudens pasāciens te, biudes te. Senākus LAMA pārtijus pašreiz slinkums meklēt/linkot/Ģirtot. ^^

Nav komentāru:

 
tracker