otrdiena, 2008. gada 1. janvāris

Sākam ar labām iecerēm ... ?

Protams, mīlīši, jums to pašu ... !


Baisā gadu mijas nakts tika klusi un eleganti pavadīta iekštelpās. Bez jebkādām pārmērīgām alkoholiskām un gastronomiskām izdarībām. Tas būtu tas galvenais. Jo jebkura krasa pārmaiņa no vienas galējības otrā ir mulsinoši apgrūtinoša. Šeit es domāju starplaiku starp svētkiem, kad ķermeņa augšpuse un vidus bija pārpildīta ar pārmērīgiem alkohola plūdiem, kas, savukārt, noveda pie neiedomājami maza un nepareiza pārtikas uzņemšanas procesa. Pat neaizgāju uz pirti papērties, jo bija neiedomājami postoša sajūta vēderā un morālās/fiziskās paģiras priekšmetā, ko šad tad dod citu rokās, lai pēcāk lepni ietu sevi parādīt ar smuku vai ne tik smuku matu sakārtojumu.
Tātad jaungada naktī - knapi pa visiem izļurinājām vienu šhnapi un pāris dzirkstošos, padegustējām zirņus ar speķi, dažnedažādus salātiņus un neiedomājami garšīgu mēli želejā, auksto gaļu un pildīto karpu. Īpašais piecinieks sievasmātei ! Un zilais ekrāns pārsvarā krievu mēlē, ibo, mūsu dzimtajos bija nekas. Ap pieciem, ejot laizīt kāju miega pelei, vēl drusku Discovery Science. (:
Tālāk. Jau pēc pirmās reizes nospriedām, ka akcija ir jāatkārto - galu galā ķermenis ir viens un pat viņam gribās atpūsties. Tātad no šodienas (agrs rīts neskaitās) kādu mēnesi nelietošu reibinošās dziras. Zivs un Gestapo arī ir pieteikušies. (:

Kaut kā tā ...

Savukārt pie Jealousy atradās incanc raksts par lielo megapikseļu nelietderību kompaktkamerās. Max 6 gabali.



3 komentāri:

Zandis teica...

Ja tā labi padomā, neviena no labajām iecerēm no pagājušā gada nav piepildījusies.

Savukārt tie, kuri nedzer, viņi ar laiku debīli paliek. Padomā par to.

SVILPE teica...

Nu jau pateici domugraudu. Debīli nepaliek gan, bet tādi savādāki. Vnk jaļauj ķermenim atvilkt elpu, sakrāt pluspunktus un tā ... Neba nu pavisam un nekad vairs lietošu nē. ((:

Anonīms teica...

Mēs to varēsim!

 
tracker