svētdiena, 2008. gada 3. februāris

Seriālu prieciņi un citi nieciņi.

Jā gan. Atsākusies manu buč buč seriālu regulāra parādīšanās tīklā. Lost un Prison Break. Svešā mēlē nevaru vērot režisoru gara darbus, ibo visa sāls iet secen. Angliski to vien zinu kā "lūdzu" (pļīz) un "paldies" (tanks). Tālab nākas lejupsūkāt krievu valodā tulkotos. Bet tas taču nekas, vai ne? ;)
Grūti jau ir ik pēc nedēļas iegrimt sižetā un mēģināt atcerēties, kā beidzās iepriekšējās četrdesmit piecas minūtes. Apsveru iespēju ciesties un valdīties, kost pirkstos un skrāpēt skurstenī katru izturēto nedēļu, un pēc tam ar lielu ejaku... , tfu, baudu izbrīvēt veselu dienu, uzlikt visiem cieto un pievērsties seriālu ģimenes pakai. Nejaukt ar ģimenes pr0n paku! (:




Heh, meklējot kādu cmyku bildīti seriāliem, uzkūlos "Izlaušanās" blogam/lapai latvju mēlē - http://izlausanas.blogspot.com/.







Ielikām Arnolda laipni doto GF6200 priekšmetu mūsu laptopā. Piektdien tas tika atzīmēts ar sasūkāto NFS Most Wanted Black Edition un veselu kaudzi šķidro maizīti, kā rezultātā trijatā, ik pa brīdim mainoties, aizrautīgi ļurinājām braukājamo spēli. Jāteic, pārsteidzošā kārtā ar šo mazo, kuslo datoru tīri labi gāja. Kā teica Arnolds, maziņš datorguru, - veiksmīga dzelžu saderība.





Jau kādas pāris dienas klausos nekur pamanīto Moskva.fm piedāvāto ī-rādijõ klāstu. Ta teikt, redzesloga paplašināšanai. Smalki nostrādāts interfeiss, var vadīt turpu, šurpu, bet drusku paklusu.
Man tīk.

Nav komentāru:

 
tracker