otrdiena, 2008. gada 12. februāris

TV bezmiegs.

Laikam pa vīkendu izgulēju mana kuslā ķermeņa bioritmam nepieciešamo miega devu ar uzviju, ibo vakar vakarā ap desmitiem ievēlos miega peles apskāvienos un sāku gatavoties viņas laizīšanas procesam, bet te tev nu bija - sūdu. Notirinājos pa palagiem, segām un spilveniem tā un šitā līdz pat kaut kādiem trijiem pulksteņiem naktē. Dabīgi, lai īsinātu šo garlaicīgo nodarbi, ieslēdzu zilo draugu - tālrādi. Kābeli mums neviens (hmm, sen neesmu apzvanījis visus iespējamos pretendentus) negrib valkāt, tālab jāiztiek ar piecu publiski pieejamo, brīvi gaisā noķeramo signālu transformēšanu vizuāli baudāmā attēlā. Bez maz vai sapinos šajā domu graudā ... :)
Lūk. Nopietnas, taču īslaicīgas pārdomas manā apmatotajā, apaļajā, auskaru nēsāšanas priekšmetā izraisīja raidījuma "Šeit un tagad" vadītāja Pētera Kļavas jautājums skatītājiem un jamā sarunas biedrei Dagmārai par dažādu tautu mentalitāti, spēju runāt/diskutēt sociālā slāņa ietvaros un tā visa kopējo, paliekošo iespaidu uz valsts un nācijas attīstību kopumā. "Kāpēc krievvalodīgo skolās, pēc lekcijas uzdotā jautājuma - "vai ir jautājumi?", paceļas visas klausītāju rokas, bet latviešu skolās neviena?" :/
Sapratis, ka neko prātīgu vai vitāli svarīgu argumentu neizdosies sameklēt manās trijās rievās, pievērsos Dagmārai. Piedodiet, uzvārdu neatceros. Smalks, gudrs, eleganti atturīgi tērpts, runāt spējīgs daparjebko tēmu (vairāk gan sociālajā un cilvēku attiecību sfērā), labi kopts sievišķis labākajos gados. Un tad kā zibins no plika gaisa radās jautājums manā runājamā ietaisē: "Kā nez viņi, labām manierēm apveltītie, pieklājīgie, kulturālie cilvēciņi taisa seksi? Tāpat kā ikdienā - atvainojiet, piedodiet, lūdzu, paldies? Vai arī mētā azartiskus, skaļus un kaislīgus kūleņus pa gultu, piekopj rupju, bet intīmi atkailinātu, orgasmus vienu pēc otra pavadošu, dzīvniecisku, uzbudinošu jāklēšanos uz čīkstošā virtuves galda, neskatoties uz apgāztajām vakariņām, iesākto vīnu un pilošajām svecēm? Un pēcāk labsajūtā uzvilkt kuplu dūmu un pieveikt atlikušos dzērienus/ēdienus ... Huh?"
Protams atbildi neatradis, pārslēdzos pēc raidījuma beigām uz TV3, kur demonstrēja "saturīgo, pamācošo" Krievijas raidījumu "Remonta skola" par kvalitatīva remonta veikšanu trijās dienās ar zinošas celtnieku brigādes palīdzību. Imo, pēc tā ko un kā to visu pasniedz, tas varētu būt uzņemts gadus piecus atpakaļā. Iesaku. Bet vēl pārdrošāk iesaku grāvējraidījumu "SMS čats". Ļoti amizants jūsu un raidlaika izmantošanas veids. Nebūsiet vīlušies. ((((:
Pēcāk ar vienu aci Teksasas reindžeris un brāļu Koenu paveca, ciniska filma. Sākās ar "F".
Un tad jau lielā, lempīgā miega pele ievilka mani savos apskāvienos un aplaizījumos, pēc kuras izdarībām, rīta gaismiņā, tiku pie sava kūleņa. :P

Nav komentāru:

 
tracker