sestdiena, 2007. gada 13. oktobris

16. korpuss un staffs.

Kaut kā vakardien pēc cūkgaļas cepeša un reibinošo dziru degustēšanas tika nolemts aizvelties uz 16. korpusu, kurā pēc 22.00 kāpa uz skatuves vokāli instrumentālais ansamblis "Los Amigos". Tad nu viņu pavadībā tika izlocītas kājas un rokas, kustību pavadošās slāpes veldzētas ar daudziem als, kā arī pārspriesti aktuāli notikumi mūsu sadzīvē un virtuālajā pasaulē ar lielāko daļu no Netgames administrācijas.

Laika gaitā šīs uzdzīves iestādes pagalmā (lasi - bijušā VEF teritorija) veiksmīgi apkrita mūsu visu mīļais zaļo draugu pārstāvis - daudzus gadu desmitus jauns lapu koks, kurš nezināmu iemeslu dēļ trāpija tikai vienai no trim automašīnai. Viņa ceļi ārkārtējos apstākļos un vēja iespaidā arī ir neizdibināmi ...





Drusku vēlāk tiku pie sen jau pasūtītās un nesen apmaksātās manas pirmās legālās spēles - Enemy Territory Quake Wars, kuru arī drīzumā uzmontēšu uz savas mājas sistēmas. Piebildīšu, ka šis viss sākās ar RTCW un turpinās ar ET, kuru joprojām kaislīgi spēlēju, ja sanāk brīvs brīsniņš.

1 komentārs:

Anonīms teica...

Ja?!

 
tracker