trešdiena, 2007. gada 24. oktobris

Neimdeiss?

Tupus rāpus sveicu mūsu dīvaini runājošo, dīvaini uzvedošos un dīvaini esošo nābsli SVILPE (Daini) vārda dienā!Stikla desu, alus cigārus un lokāciju, kur to visu gardu muti nolietoties, protams, gaidam no Tevis!
(LOL zivs prātula)

Nu tad katram suminātājam un visām citām saules radībām pa paldiesam un čarkai, manas mazās, rozā astītes un šņukuriņi! Priekā!
(Mana prātula)

Jakobi izteicienu lietoja, daudz maz regulāri piekopa viens melnmatains puisis jaunības gados (mums piektajā profenē poligrāfijas iekārtu iestatītāju grupā kekss ... uzvārdu neaceros, - vienu brīdi kopā gribējām iestāties viesnīcu skolā Mārstaļu ielā). 1989-1992 mācību laiks. Bet visiem patika. Ja tika vietā pateikts. Sacījiens, dabīgi ... Atkāpe. Drusku kakāju uz galvas vienai no pasniedzējām, bet ne klasiski, - lasi, bija kaut kādas antipātijas pret latviešu valodas un literatūras pasniedzēju, bet nevis pret pasniedzamo vielu kā tādu. Algebra, ģeometrija - mājasdarbi jau stundas laikā, kā arī, ja, nemaldos, Ruģes kundze starā. Bet šo trīsgadīgo pasākumu beidzu ar trešās kategorijas diplomu. Diez vai šo rindu tārgeti manu pēkšņo atmiņu uzplūdu pierakstu lasīs, bet enīvei s00rī, atvainojiet un tā tam bija jābūt. Nez, jācilā veci papīri lūkoties pec uzvārdiem ... slinkums. LOL, gribēju drusku atbildēt, un še tev ...! Atmiņas sit augstu vilni.Upd. Bļja, jakobi nav tik daudz paņemts. Jei bogu redzēju topiku, kurā tiek pieminēts vārds jakobi, - dēļ kā arī, you raise me up, memories, tika tapināts posts.
(Jamesons+es)

kthx
Upd.
Drusku drīz saņemšos, un uzklabināšu par reāli nepazīstamu, taču tajā pat laikā ikdienišķām ziņām bagātu blogu lasīšanu, pat ja netiek raudzīc un pazīscs autors. Bet, - lasi jau kādu gadu, un +/- esi pazīstams ar viņu neklātienē ... Kā es .... Šito jau es sen gribēju rakstīt un padalīties vienpusējiem iespaidiem. Jameson dzēriens dara savu. :;
(Es +/= somebody)

Paldies boldā!
Atstāšu kā ir, jo šeit rindkopu pozicionēšana un alainēšana prasa g00na pūļu.
Pat pālī ... Mok es dums?
(Saipaļi - /me smoke.)

Nav komentāru:

 
tracker